Butiken

Länge leve kärleken!

Duka till middag som får hjärtat att slå extraslag. Vägen dit går via magen.


En vacker dukning med serien Arabesque och det blir kärlek vid första ögonkastet. Är det redan kärlek är det en nytändning när man blir lite extra ompysslad till bords. På Alla Hjärtans Dag ligger en god middag högt på listan hur man firar. Lägg mobilen åt sidan och ägna er åt varandra. Kittla aptiten med en dukning som sätter tonen. Strö vackra rosenblad och den där romantisk stämningen är på plats. Blanda färger och former som blir omöjliga att motstå.

Med Sthåls serie Arabesque dukas det med kärlek. Årets alla brudpar är i full gång med att planera för den stora festen. När platsen är bokad och datumen är bestämd återstår att skicka ut inbjudan och skriva en önskelista. Men vad ska man önska sig och vad ska man ge? Serien Arabesque är också en bra present till dem som redan bott tillsammans ett tag. Här finns många olika delar i olika form och glasyr som matchar varandra och matchar det som redan finns i hemmet.

Det är inte bara gästerna runt bordet som trivs. Olika glasyrer i Arabesque gifter sig också med varandra. Det går att fylla på av Arabesque i all oändlighet. Vill man förnya är det bara att addera någon kulör, duka med tallrikar i olika glasyrer eller duka lager på lager med olika färg och form. Det finns ju en form för allt – ringarna passar utmärkt i en liten skål för den som ska fria. Och som alltid är det skönt när keramiken tål att diskas i maskin så det blir enkelt att vara redo för nästa fest – vare sig det är Alla hjärtans dag för två eller stora släktfesten. Länge leve kärlek till sällskapet och maten.